Charts & Data Visualisation
14.04.2021

Efficiëntie door visualisatie en dataverwerking.

Meten is weten, een motto dat voor de kwaliteitsgarantie een absolute waarheid is. Trotec staat aan de vooravond van een digitale transformatie om het bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

De jaren ervaring en expertise van Trotec in het verwerken van voormalige levensmiddelen worden bevestigd door de datacollectie. Bij alle producten die over de vloer komen worden allerhande parameters getest, gemeten en opgeslagen. Dit laat Trotec toe om nauwkeurig alle producten te traceren, te testen en op te volgen door het ganse productieproces.

Als onderdeel van de digitale transformatie worden deze verzamelingen geëvalueerd en bijgestuurd waar nodig om zo de juiste data op de juiste plek te kunnen gebruiken. Deze data wordt dan gevisualiseerd op verschillende strategische punten doorheen het proces om zo efficiënter en sneller in te kunnen grijpen waar nodig.

In de toekomst wil Trotec ook live alle containers kunnen opvolgen om zo automatische ophalingen te organiseren bij leveranciers maar ook betere rapportering te kunnen voorzien voor alle leveranciers en klanten met meer inzichtvolle gegevens, veelzeggende visualisaties en historische data.